Contact

LearnOn
Marieke Simonis

Telefoonnummer: +31 (6) 11091669
E-mailadres: marieke@learnon.nl
KvK-nummer: 53471784
BTW-nummer: NL100324794B01
Bank: NL65ABNA0574763481

U kunt via onderstaand formulier contact opnemen.

Vragen van administratieve aard of met betrekking tot de trainingen en cursussen worden in beginsel binnen een week beantwoord. Vragen die een langere verwerkingstijd nodig hebben, worden binnen een week beantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer men een uitvoerig antwoord kan verwachten.

[contact-form subject=’Bericht van de website’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bericht’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Klachtenprocedure

Als u over een bepaalde gang van zaken ontevreden bent verneem ik dat graag. Ik zal eventuele fouten en de gevolgen daarvan te allen tijde trachten op te lossen en tevens wil ik daarvan leren voor de toekomst. Ik stel het daarom zeer op prijs als u mij hierover informeert.

Om uw klacht op een juiste en snelle wijze op te lossen heb ik de volgende gegevens van u nodig: uw (bedrijfs)naam, adres en telefoonnummer. Daarbij ontvang ik graag een heldere omschrijving van de klacht.
Na ontvangst neem ik uw klacht op in het klachtenregistratiesysteem. U ontvangt binnen drie dagen een schriftelijke ontvangstbevestiging met daarin een korte beschrijving van uw klacht en duidelijkheid over hoe en wanneer ik uw klacht ga onderzoeken. U kunt binnen drie weken een antwoord op uw klacht verwachten.

Er is een beroepsmogelijkheid bij mr. S.C. Brasz. Het oordeel van deze beroepsinstantie is voor mij bindend; eventuele consequenties worden door mij snel afgehandeld.

Uw klacht kunt u per e-mail toesturen aan marieke@learnon.nl.